Excel·lent acústic de Roseanne Cash al Metropolitan de Nova York


Us vull recomanar aquest concert acústic, íntim, extraordinari, en alta defició, de la gran Roseanne Cash, acompanyada d'excel·lents guitarristes, i que fa honor a la nissaga familiar dels Cash i que va realitzar-se en un dels millors museus dels Estats Units en el marc d'una exposició sobre guitarres. Es un rercital imperdible per una estona que vulgueu gaudir de la bona música.

La companyia de guitarres Martin Guitars té una llarga història amb la família Cash: Johnny Cash tenia desenes de Martins, inclòsa la seva icònica D-35 negra. La filla Rosanne Cash, música i compositora, guanyadora del premi Grammy, celebra el llegat de les Martin Guitars, així com la història de la seva pròpia família, a través d’un programa de música escrit i interpretat en aquests instruments llegendaris. 

Amb actuacions de John Leventhal, Larry Campbell i Julian Lage. Aquest programa es va presentar conjuntament amb l'exposició "Early American Guitars: The Instruments of C. F. Martin", del 14 de gener al 7 de desembre de 2014 a Nova York.

.

Comentaris

Entrades populars